Accountancy en belastingadvies

Cliënten

Twenne accountants en belastingadviseurs heeft een grote verscheidenheid aan cliënten. Wij zijn een accountants- en belastingadvieskantoor dat zich richt op alle sectoren binnen het midden- en kleinbedrijf, variërend van productiebedrijven tot detaillist. U kunt bij ons, ongeacht de rechtsvorm van uw onderneming (eenmanszaak, BV, maatschap, VOF etc.), terecht voor de meest uiteenlopende financiële en fiscale vraagstukken.

Daarbij heeft Twenne ondernemingen van heel verschillende groottes en in heel verschillende stadia van ontwikkeling. Detaillisten, kleine, startende ondernemingen en grotere, groeiende bedrijven.

Veel cliënten hebben zich reeds vanaf de start door ons laten begeleiden. Wij zijn bekend met hun behoefte aan hulp en advies in elk stadium van de levenscyclus van de onderneming. Ons dienstenpakket is in elk stadium op die behoefte afgestemd.

Twenne is tevens gespecialiseerd in administratieve dienstverlening welke zich in de cloud bevindt. Middels deze dienstverlening verzorgen wij indien gewenst de volledig back-office voor onze cliënten. Van deze mogelijkheid maken met name kleine en middelgrote (ICT-)consultancybedrijven gebruik.